Friday, July 24, 2009

Sedapnye keropok!

Hai para bloggers.. Especially sahabat2 RMPfm.. Zue rompin suruh update blog, jadi nak update la ni. Haha.. kami semua bizi sangat. Banyak event yang berlaku sebelum bulan puasa datang. Berpusu2 semua berebut nak buat function. Poning den.. Yang lain tak update blog mungkin sebab Pertandingan Bintang Klasik 2009 Peringkat Kebangsaan akan diadakan di auditorium kami.. Semua tenaga habis dikerah untuk menjayakan program tersebut. Peringkat kebangsaan tu beb.. Kene buat tip top punye.. hehehe..

Ni saye masih lagi ade kat ofis. (tetibe tuka jadi saye, baru formal sket) ahemm.. Jam menunjukkan pukul 7.25 malam. Azan maghrib sedang berkumandang. Dalam pukul 6 saya baru balik dari Bukit Setongkol. Pegi cover lawatan kerja Dato' Seri Ismail Sabri Yaakob. Die lawat kilang keropok kat situ. Saye pun tak tau ade wujud kilang keropok kat bukit setongkol tu. Hampir2 sesat saye dan cameraman. Ingatkan besa, kecik je rupenye.. Rumah kedai je..

Function tu berlangsung kejap je. Tak sampai sejam pon. Sebab Dato' Seri macam tak sihat je tadi. Jangan kene H1N1 dah.. Choii! Lepas dah bantai keropok lekor hasil keluaran kilang tu sebanyak 3-4 keping, kami pun pulang ke ofis.

Dan sekarang saye tengah mengadap pc untuk menyiapkan story. Walaupun story ni untuk esok tengahari, tapi disebabkan esok saye cuti, jadi tak salah kalo siapkan hari ni jugak kan? Malas nak tangguh2 kerja. Esok nak layan si kecik kat rumah tu. (bukan anak manusia, tapi anak kucing) hehehe..

Ok lah.. Nak sambung buat story nih. Tak siap mengarang lagi. Tetibe otak jem, tu yang intai blog kejap tu. Release tensi la kononnye.. hahaha.. orait.. jumpe lagi nanti.. ciaw~

5 comments:

  1. Bizi gak eh jd deejay ni ek?

    ReplyDelete
  2. oh, kepada yang tak tau tu, saya buat 2 kerja kat RTM pahang.. 1 jadi penyampai radio malaysia pahangfm, dan ketika saya tak masuk konti, saya jadi wartawan untuk unit berita tv dan radio RTM.. Penat tau!

    kelubi seman, selamat berkenalan!

    ReplyDelete
  3. SALAM HAI.. HEHE UPDATE GAK EK.. CMTU LAH... HARI2 BUKA XDER YG UPDATE PUN.. SO... TAHNIAH BUAT ANDA DLM KESIBUKAN MASIH SEMPAT CURI MASA KT SINI..... DAH2 P SMBUNG WAT KEJA EK...

    ReplyDelete
  4. misti sempat punye update.. cume dalam lambat n cepat je.. ato malas ngan rajin je.. hahahaa

    ReplyDelete